jueves, 6 de diciembre de 2007

Vicis

No probar en èpoques d'examens o si es té faena de veres. Molt addictiu.
Recomanacions:
-Jugar amb el teclat, és molt més ràpit.
- Esperar a passar al segon nivell (una setmana) que és quan comença l'interessant. Jo de moment sóc el 10 del nivell més baix, i tinc marge de millora, jaja. Sé lo del segon nivell perquè el meu germà es va apuntar abans.
-Llegir les preguntes freqüents, per a saber com van les classificacions.
Ideal per a ponts, picar-se amb germans i amics i entrenar el cervell clar.

www.brainarena.com

2 comentarios:

carles dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
carles dijo...

Part V- Saül – Sempre

... El dia següent m’entere que la tipeta que havia de fer a albert un home aquella nit li havia preguntat si érem parella... Sense comentaris!

Però les millors festes per a mi són les de la S-Huset a Copenhague. La música és variadeta, la proporció de trobar XX és lleugerament superior a la de trobar XY i l’ambient és molt agradable. Sempre anem amb “kind of” mentalitat guanyadora (si es que es pot amb 12 hores de treball a les esquenes)... Però sempre ens en tornem amb la cua entre les cames.

Si algú ens gravara en vídeo seria graciós perquè totes les nits són bàsicament el mateix. La nit comença amb “el material esta nit està be, no?” i albert diguent que vol trobar “la mare dels seus fills” mentre entre glop i glop ens fiquem a observar a les tipetes que ens envolten (algunes ja conegudes). Amb la cervesa fluint pel nostre cos és el moment d’arrassar a la pista de ball. Allà, el salsero em mostra part del que ha aprés i esperem de forma innocent que algun grup de tipetes se’ns arrime a ballar. Quan els ànims ja estan per terra comencem a parlar sobre el que hem de fer el dia següent (encara que els dos ens sabem més que de sobra què farà l’altre el dia següent) i com de cansats estem. I ens n'anem... però sempre eixim conscients del nostre error i repetint-nos una i altra vegada que hem de canviar. I tornem a casa convençuts de que la setmana que vinent anem a triomfar... fins que el dimecres següent arriba i algú torna a dir “el material està bé, no?”...

P.S1. Enhorabona! 6152347

P.S2. Si voleu seguir llegint la resta de l'entrada haureu de caminar per la senda tipetil que travessa el ciberespai (en ordre alfabètic)