jueves, 24 de julio de 2014

Que no busque en blogs de moda

Que no busque en blogs de moda, que no sàpiga que és un filtre d'instagram, que no es faça fotos a les cuixes en la platja, que no conte calories. Que no perda el temps en el gimnàs, que no es pinte com una porta, que no pense una cosa i diga una altra, que no es conforme, que no calle, que no atorgue. Que no sàpiga ballar salsa, que no mire Salvame, que no li mole Christian Grey, que no ensenye el ventre, que no faça zumba, que no es prenga les coses molt en serio, que no ho pense tot cent voltes.

Que balle com una loca la seua cançó favorita, que porte sabateta plana, que sàpiga qui són Walter White i Don Draper, que sàpiga volar, encara que li faça por. Que devore llibres: desconeguts o best-sellers, curts, llargs, ciència-ficció, poesia, oh si, que llija poesia. Que parle valencià i que l'estime, que conega a Estellés, a Martí i Pol, i a l'Ovidi, si, a l'Ovidi també.

El tennis! que li agrade el tennis (encara que no jugue Nadal), que entenga que a voltes el Getafe - Rayo és interessant. Que vaja descalça per casa, que es prenga temps per desdejunar. Que tinga somnis, que no es conforme, que proteste, que es rebel·le, que es revolte... que es riga tan a gust que quasi s'ofegue, que plore de tant de riure. Que m'entenga quan m'explique, que s'enfade quan m'ho meresca. Que dubte, s'equivoque i rectique. Que quan camine per la vida deixe la seua petjada.

Que siga guapa...




per dins.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Senzillament GENIAL!!!!

Aurora