sábado, 8 de marzo de 2008

Sin ataduras mujer!!

Pareix que enguany la campanya electoral i sobretot el brutal atentat etarra, ha eclipsat la cita de justícia que cada any, el 8 de març, tenim amb les dones.

Perquè cada dia és el dia dels homes. Perquè apenes moren homes assasinats per les seues parelles, perquè els homes cobrem més en els mateixos treballs, perquè els homes no ovulem, i per tant no ens quedem embarassats, i no hem de passar el mal tràngol d'abortar..., és de justícia recordar, encara que sols siga un dia a l'any, que elles ens porten al món, elles ens donen la vida, i ens la fan feliç.

I encara que no les entenga'm, que ens facen passar males estones, que ens passem més temps del que tocaria, pensant en elles, les dones són sensacionals.

No us cregueu mai inferiors, mai deixeu que ningú us mire per dalt del muscle, no us deixeu insultar, amenaçar, agredir. Denuncieu als bàrbars, intenteu tot, perquè per a tot esteu capacitades. Disfruteu, beseu, canteu, i per damunt de tot, rieu, perquè mai esteu tant guapes com amb un somriure als llavis.

Començant pe ma mare, seguint per la meua germana, i acabant per amigues, companyes, familiars, í en general a totes les dones moltes felicitats, en el seu dia.

I cada 8 de març, Reyes Martí, paisana meua, i la única dona pirotècnica, dispara la seua mascletà a la Plaça de l'Ajuntament de València, demostrant que no hi han professions per a homes. L'any passat el vent, i enguany la barbàrie etarra, li ho han impedit.
De totes formes, jo crec que és un gran error, que un atentat marque la nostra agenda, i la mascletà s'hauria d'haver disparat. Però Rita, que es salta totes les normes i convoca concentracions el dia de reflexió i critica als socialistes per no acudir (es pot ser més cínica, era un company), ha cregut que podia traure vots amb esta actitud.

I ja de pas, recordar que demà es pot votar a partits democràtics que impulsen lleis d'igualtat entre homes i dones al parlament o a d'altres que les recorren al constitucional, està en les vostres mans, dones.

I ara dos videos, una cançó feminista i genial:

Sin ataduras mujer!!

http://www.youtube.com/watch?v=xOIWxyTCCSM


I un document, que he de compartir amb tots, per a demostrar que les dones sou valentes, i fortes, i parleu clar, inclús en els pitjors moments.

http://www.youtube.com/watch?v=59aqqGigrlI

3 comentarios:

Àlbert dijo...

Hola Saül!!

Igual que vam dir ja el 14 de febrer, tots els dies deurien de ser d'igualtat entre els homes i les dones. I hauríem de celebrar la sort de gaudir de la seua companyia.

L'altre dia vaig vore un video molt bò de Gabilondo, en el seu espai d'opinió de 2 minuts al començament de les notícies, un fatídic dia on van morir 4 dones assassinades pels seus marits o ex marits. Deia que aquest és ja un problema de prioritat nacional, i que a vore com collons fem per solucionar-ho. Tal com va dir, un dels problemes és que ningú acaba d'entendre perquè està passant açò, i per tant és difícil trobar una solució! Ara, fins que no arribe eixa solució, si és necessari posar escoltes a les dones maltractades tal com es fa amb les víctimes dels terroristes, doncs es fa!

Ja havia vist el video amb la filla d'Isaías, i també m'ha impactat. Quina força, quina serenitat. Quina lliçó per als terroristes.

Ens veiem molt prompte, ja tinc moltes ganes. El 17 per la nit arribe, així que puc quedar a partir del 18. La família té contrat d'exclusivitat durant els primers dies, però les nits del 18 o 19 podríem quedar, si no ja després.

Un abraç!!

àlbert

Àlbert dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=uSJMvAxO6qA

Anónimo dijo...

Ei tipet!!!
Sense saber-ho hem arribat gairebé al mateix, eh??.
Totalment d'acord en tot el que dius, que és pràcticament el mateix que he dit jo.
Sí, el fragment I és totalment meu, el divendres em despertí a les 5 del matí i tenia eixa idea en ment i ahir vaig veure que encara la tenia i, clar, havia d'aprofitar.
Salut!!