lunes, 22 de septiembre de 2008

La meua filla és subnormal



Com ja sabeu, o haurieu de saber estic treballant en PPG, i vaig fins allí en transport públic. Però veig difícil que en eixos medis de transport trobe a la meua xica ideal.

Allí he descobert una nova espècie de xiques, sobretot a l'autobús que aplega al Bonaire, ja que la majoria són dependentes d'allà.

Se les reconeix perquè porten llarguísimes ungles postisses, normalment pintades amb menuts dibuixos horribles. Hi han també que porten una especie d'estupids brillants a les dents.

Altres rasgos físics que les distingueixen són els tatuatges als peus, les mamelles operades, piercings al nas...

Si van soles, parlen compulsivament pel movil o escriuen missatges, mentre escolten el Barrio, fondo flamenco, reggaeton o alguna estupidesa per l'estil. La seua pel·licula preferida és Yo soy la Juani.

Si van en parella, i tens la desgràcia de sentir alguna de les seues converses, descobreixes el que és l'encefalograma pla.

Els seus novios, solen passar-se tota la vesprada al gimnàs. Els entenc, si llegiren alguna volta algun llibre, s'adonaries que la seua novia és tonta, molt tonta, i no els interessa.

Així que si a son pare en alguna reunió d'amics, li pregunten:
- "Que fa la teua filla?"- No li queda altre remei que contestar:
- "La meua filla és subnormal"

1 comentario:

Noelia (Noedipa) dijo...

muy bueno saül, me ha encantado. He de reconocer que esa especie de chicas está más extendida en Valencia que en Canarias, aquí hay una variación, algo más reggaetonera, jajajjajaja..

A cuidarse