martes, 5 de abril de 2011

El blog de la setmana (II)




Diarios de futbol

Que la premsa esportiva de l'estat espanyol és una basura no és cap secret. Tant des de Barcelona com des de Madrid, els pamflets esportius estan escrits per fanàtics dels seus equips, sense un mínim d'objectivitat, de qualitat i sense buscar cap recurs literari més que la comfrontació o el morbo.

Hi ha honroses excepcions, Segurola en Marca, alguns articulistes d' El País (sobretot Carlin amb els seus articles sobre la lliga anglesa) i poc més...

Així que com, amb quasi tot, si volem informació imparcial sobre futbol l'hem de buscar a Internet, i ahí Diarios de futbol és la millor opció.

Ja des del subtítol de la pàgina notes que açò és diferent. Apareixen cites, com per exemple una d'Albert Camus, que diu "Todo lo que sé de los hombres, lo aprendí en un campo de futbol" i moltes altres grans frases dites per futbolistes, entrenadors o escriptors.I

és que la principal diferència que trobes quan lliges un parell d'articles en este blog respecte als períodics tradicionals és que de seguida notes quela gent que escriu al blog, sap escriure.

Es dona informació des de diferents punts de vista, es tracten temes més allunyats de les llums mediàtiques, es fan analisis des de diferents punts de vista, i es deixa al lector traure conclusions, tot allò que no existeix a la premsa tradicional.

Es centra en l'actualitat i no parla de tots els equips, seria impossible fer-ho sense que la qualitat baixara, però cada article garanteix dedicació, anàlisi i no es tracten temes de passada.

Així que si t'agrada el futbol i vols llegir coses escrites per gent a qui li agrada el futbol, no dubtes en entrar. Si t'agrada el teu equip i vols seguir llegint coses escrites per fanàtics del teu equip, continua llegint la premsa tradicional.

No hay comentarios: