viernes, 16 de mayo de 2008

MOTXILLA MAN

Era un tipo normal (bé, normal del tot no). Però un dia va sentir una veu al seu interior, com la que escolten els retors, quan decideixen fer-se retors, però mes forta.

La veu li deia que havia de convertir-se en superheroi. Seria el superheroi del bon rotllo. Quan un grup d'amics, estiga de viatge pel món, passant-se-ho d'allò mes bé, disfrutant, apareixeria ell, com qui no vol... i sempre amb una motxilla per cap.

De moment conten que ja se l'ha pogut veure per Munich, la Riviera Maia, i per Daimús, i inclús l'han pogut fotografiar.






Però a este superheroi li queda encara molta corda. Pareix que l'any que ve, molts dels seus companys estaran dispersats per Europa, i pot ser que aparega, en moltes ciutats, si el veeu, no deixeu de fotografiar-lo.
És un pardal, és un avió. No, és motxilla man

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Mira...eh??

Menuda noche k me estáis dando... entre Nando,Cris,Pedro, jo misma... i ara men vaig a dormir i llig esto... i a més a més amb la cançoneta dels collons... això no pot ser... tanta tontuna ja!!

Espero k dentro de unos meses mochila man aparezca por donde kiera k yo esté de Europa... kien sabe... tal vez... pueda hacerle una foto en Polonia... k te parecería???

Però sempre amb els seus amics!
MUAAAAAA!!

Anónimo dijo...

Mai el voreu a soles a les fotos. Com a molt el voreu un poc apartat, peró al fons de la imatge podeu trobar, de vegades, als seus pseudo-herois, els "químics-congueros", que amb la seva amistat pujen la barra d'energia al nostre super heroi per a que puga lluitar contra el mal rotllo.

I quan el mal rotllo s'asoma, començen a fer el ball màgic, guiats pel nostre super heroi, gran mestre de cerimonies, que al ritme de "conga, conga" obri la cremallera de la motxilla i s'empasa l'enmarronament o la tristessa; i quan la torna a tancar, ha quedat un ambient purificat de festa i amistat.

Q gran any xics, q gran any

Anónimo dijo...

Yo creo que lo veremos en: polonia, bruselas, noruega, estocolmo, viena, berlín,...o por lo menos eso espero!!!!!