viernes, 5 de marzo de 2010

Nosaltres els valencians (V)

Des d'ací mire alucinat les notícies que apleguen des del País Valencià, i no sé bé com analitzar-les. Estem (des)governats per gent sense escrúpols, sense trellat, que no gestiona sinò que mana, que no dialoga, sinò que menyspreua, autèntics ineptes de misa diaria i cartera plena que han convertit a València en la risa dels espanyols, que fan que el govern valencià semble una casa de putes i que em fan sentir vergonya, cavallers, vergonya.

Recull de premsa, sols dels deu últims dies:

Taurins

Cotino diu a Mònica Oltra que no coneix a son pare


Rus DJ


Camps mileurista

Cotino, conseller de medi ambient i les seues aigües fecals

Diputat per València, jefe de NNGG, vocal en la comissió de seguretat vial del congrés i borratxo

Els diners de la senyora Bonig, o són dels ciutadans?


Una plataforma del Canbanyal en el ABC?, ah sí, és la plataforma que s'ha inventat Rita. Blasco es veu que no estava a la manifestació...


Senyor pirotècnic pot començar la mascletà...i veges si en pilles a algun d'estos per ahí propet i reventa.

2 comentarios:

Nando dijo...

Pues sí Saület, així està l'assumpte per ací. No sè si vas veure al meu facebook el vídeo que va fer l'APM? sobre el Cabanyal, bestial.
Però no passa res, perquè ara venen Falles, i tot és bo, i Rita és la primera al balcó de l'ajuntament (no es caurà mai, óstia?); i quan vinga el rei al balcó la gent cridarà "que bote el rey", i cohetes para todos... y al pueblo pan y circo.
I el president segueix sense contestar al medis desprès del 3J; i es suma a Madrid, mamant-li el piu a Espe, declarant els bous bè d'interès cultural; i quan mor un conseller directament responsable de la mort de 43 persones el beatifiquen com si fora la millor persona que ha parit mare, quan no va tindre ous d'anar-se'n... i tantes i tantes coses que fan que sigam la risa els espanyols, com tu dius. Buenafuente de tant en tant, amolla alguna.
Però vamos, a la següent legislatura, no dubtes qui guanyarà a València, cuna de fatxes.

AURORA dijo...

I pensar, com diu Nando, que en la següent lesgislatura continuaran governant els mateixos...em rebolica els budells!!!

Trist és que t'entre agonia cada vegada que lligeixes alguna notícia referent a la terreta...sense paraules.

Un beset Saül!