miércoles, 19 de mayo de 2010

Dresden - Vietnam



Este crack que veieu a la foto, amb postura desafiant és Tanis. És de Saragossa i es el veterà de Dresden. Va vindre d'Erasmus fa ja tres anys, després es va quedar fent projecte i pràctiques, després va treballar ací, i en els últims temps ha estat buscant que fer, esperant una oportunitat.
La oportunitat li ha aplegat en forma de beca Iaeste i se'n va a fer pràctiques durant tres mesos, ni més ni menys que a Vietnam. Sense dubte serà una gran experiència; poder viure tres mesos allà no serà com anar de turisme, podrà coneixer un poc aquella cultura, segur tan diferent a la nostra i segur que això el va a enriquir molt.
Tanis mola; a part de que com a gat vell ja es sap quines festes molen, quins garitos molen, quins són els millos brunchs, quan hi ha concerts...sempre està disposat a fer coses i s'ha apuntat a gairebé tots els plans que hem proposat, quan no ha sigut ell mateix el que els proposava. A més enveje que puga aguantar fins a les tantes del matí sense tastar ni una gota d'alcohol i que sempre diga l'acudit més dolent en el moment més indicat. Bon viatge geni!!

Jo també vaig a Vietnam, això si, sense moure'm de Dresden.
Ho faig sempre que vull tallar-me els cabells. Sí, la meua perruquera d'ací és vietnamita. Et pots fer moltes preguntes quan entres en eixe establiment: açò serà legal?, tindrà esta senyora títol?...
Hui mateix vinc de tallar-me el monyo, i allí hi havien dues senyores també vietnamites (parlaven en el seu idioma amb la perruquera) ficant-se el tinte i dos pakistanesos que han entrat després de que ho ferem Jose i jo.
És la perruquería preferida dels emigrants i dels erasmus pel seu preu, ja que pelar-se sols val cinc euros, a més la xica és tota una profesional i està molt bona.
El que més us sorprendrà és sense dubte que el local de la perruqueria és un contenidor d'obra, si, si, com aquest:

1 comentario:

Fati dijo...

Ya puedes ir añadiendo en PROXIMAMENT una cosa más, y lo quiero ver ya!!!!!
muchos besos!!!