lunes, 24 de mayo de 2010

Sóc "forocochero"

Forocoches és conegut en Espanya per ser el fòrum que va portar a John Cobra a la gala que es va emetre en TVE per a triar el representant en Eurovisión.

Però Forocoches no és solament això, és el fòrum en espanyol més gran de tota la xarxa i està en el top-10 del món amb més de 300.000 usuaris, i això que sols es pot accedir amb invitació i conseguir una no és gens fàcil, ja que sols tenen invitacions els usuaris que porten molt de temps registrats i han escrit més d'un cert nombre de missatges.

Forocoches
no és un fòrum de cotxes. Té seccions dedicades als cotxes, però és sense dubte el seu apartat general on s'escriuen més posts al llarg del dia, fins un total de 35.202.369 missatges ara quan ho he mirat.

De que és parla en forocoches? de tot. Forocoches és prou fatxa certament, i també masclista, però crec que no és res més que un reflexe de la societat en que vivim. Hi han moltes discusions polèmiques però sempre pots trobar gent amb qui raonar i amb comentaris interessants. També es parla de futbol, de tota l'actualitat que envolta a la xarxa, porno de qualitat...

Jo escric poc, però per a llegir alguns fils s'ha de ser registrat, així que quan vaig tindre oportunitat de tindre una invitació, no vaig dubtar en registrar-me.

Forocoches
té una "jerga" pròpia, de la que costa enterar-se al principi, es pengen gran quantitats d'imatges gracioses i gifs divertits i es manipulen en photoshop (chopeo) gran quantitat de fotos. Altres especialitats de forocoches són els "trolleos". Bàsicament consisteix en ficar-se d'acord un grup d'usuaris per a manipular les enquestes que es fan per internet. Així va ser com es va portar a John Cobra a la gala, i s'aconsegueixen moltes coses com esta (punxa ací)

Però si sóc forocochero, és perquè sempre trobes posts d'este estil que et fan pixar-te de risa (punxa ací) i que les hores mortes al curro es passen volant.

1 comentario:

Nando dijo...

Jajaja, vaja tela. Crec que va ser a forocoches on tragueren varies versions de l'agressió de Pepe a Casquero, i eren pa cagarse de bones.

Al pis de València imposible cagar cara a la cisterna, perque a un wáter penja de la paret en alt i a un costat, i a l'altre hi ha tanta brutícia darrere que et cagaries, però de por.