martes, 13 de abril de 2010

Bad Schandau



Després d'un cap de setmana de Pasqua esgotador, eixint el dijous i el dissabte fins més de les 10 del matí, tocava relaxar-se. I quina millor manera per a fer-ho que anar a unes termes. Alemanya és prou famosa per la seua aigua, i així quan llegiu el nom d'una ciutat alemanya que comença per Bad (bany) és que té bones aigües, termes, banys o alguna cosa així.

La que més propera ens queda a nosaltres és Bad Schandau, a uns 35 kilòmetres, prop de la frontera amb la República Txeca seguint el riu Elba i en ple parc natural de la "Suissa Sajona", així que el camí és tot per paissatges molt bonics.

Vam anar set. Cinc en cotxe, de Juan, un gallec, i els altres dos (els dos que tenien bono de transport) amb tren. cinc xics i dos xiques disposats a relaxar-nos.

Allí en Bad Schandau, a part de molts hotels de 4 i 5 estrelles amb els seus propis Spas i Wellness, està la Toskana therme on pagues 16 euros per 4 hores d'ús lliure de les instal.lacions. Està clar que no em puc permitir anar totes les setmanes, però quins 16 euros més ben invertits!

La terma estava dividida en tres parts: les piscines, la piscina de sons (no sabia com traduir liquid-sound tempel) i la sauna.

Les piscines tenien els seus circuits de massatge a distintes altures, muscles, esquena, ronyons, cames, aigua més freda, més calenta, una rodona on et deixaves portar per la corrent, cascades que et feien massatge als muscles. Em van deixar tots els músculs com nous.

La piscina de sons és d'aigua salada, per a que flotes fent el mort, i així amb les orelles baix l'aigua sòna musica rotllo xill-out, acompanyada de llums també relaxants al sostre. Una passada, quasi m'adorm allà.

I després està la zona de sauna. Tenia l'inconvenient per a alguns dels meus amics que no pots entrar en banyador, és a dir, has d'anar en boles. Per a mí açò no és cap problema, però clar, no tots són tan exhibicionistes com jo. La veritat és que si no entraves et perdies molt, perquè hi havien saunes molt guapes, banys turcs, jacuzzis, circuits d'aigua freda i calenta per a millorar la circulació, vaja quasi la meitat de les coses estaven en la zona nudista, i ja que pagues... a més una volta allí, la sensació és de normalitat, hi han xiquets, avies i avis, res eròtic. Vosaltres haguereu entrat? (enquesta)

Com el bono de 4 hores valia 16 euros i el de dos en valia 13, vam pensar en agafar el de 4, i si a les 3 ens cansavem, puix ho deixàvem i ja està. Res més lluny de la realitat, estàvem tan a gust, que vam haver de pagar recàrrec perquè se'ns va passar l'hora.

Una experiència més, informant des de Dresden.

2 comentarios:

Nando dijo...

Cal que conteste a l'enquesta?

AURORA dijo...

Mare meua, sols llegint-ho me relaxat.

Pos jo crec que si que entraria...de fet crec que un dels millors plaers és entrar en boles en una picina...aaaaaaaaaah que bò!